Over ons

Al ruim 20 jaar makelaar in Vught

Een woning verkopen of kopen is een belangrijke financiële en emotionele gebeurtenis in het leven. Moleneind Makelaars geeft u alle aandacht, informatie en begeleiding die u nodig heeft, zodat u uw woning (of appartement) tegen de beste prijs kunt kopen of verkopen.

Wij verkopen als full service makelaar diverse soorten woningen en zijn in Vught en directe omgeving sterk verankerd. We spelen in op de aktuele ontwikkelingen, schakelen snel en regelen voor u het beste resultaat.

Moleneind Makelaars staat voor kwaliteit en persoonlijke service. Dit alles door de deskundige en betrokken benadering van onze makelaar Henny Heessels, die op basis van vertrouwen zijn opdrachtgever informeert en adviseert over een realistische verkoopprijs. Samen met u doorloopt hij alle stappen van het verkoopproces.

Reken bij ons op heldere en eerlijke communicatie, advies op maat en optimale begeleiding. Dit alles zonder onnodige risico's te nemen, maar bij onderhandelingen wél voor het maximale resultaat te gaan! Ontzorgen van A tot Z dus.....

Buiten onze kantooruren zijn wij ook 's avonds en op zaterdag op afspraak beschikbaar. Kom gerust eens kennismaken onder het genot van een kopje koffie (of thee), om te zien of wij ook u van dienst kunnen zijn.

Hartelijke groet, Henny en Ingrid Heessels